Diversen

Speciale 'one off' borduuropdrachten (automatten, patches, tassen etc.)

Speciale 'one off' borduuropdrachten (automatten, patches, tassen etc.) - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Naast de bijzonder ruime keuze uit diverse geschenkartikelen - en echt, u kunt het niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren, bieden wij ook een aantal minder voor de hand liggende artikelen, zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde, automatten met geborduurde tekst en/of logo, tassen en badges of patches.

Automatten met geborduurd tekst en/of logo
Wat is stoerder dan een set automatten met geborduurde tekst of logo? Reclame en Borduurstudio An maakt voor u een gepersonaliseerd, uniek ontwerp om uw automatten te voorzien van een tekst of bedrijfslogo. Wilt u uw oldtimer pimpen of uw nieuwe cabrio? Bij ons kan het allemaal. Het is ook heel chique om de geborduurde tekst te laten uitvoeren in hetzelfde kleur als de automatten, alleen een aantal tinten donkerder, bijvoorbeeld een donkergrijze borduursel op lichtgrijze automatten of andersom. U kunt kiezen uit diverse lettertypes, vele kleuren borduurgaren en diverse stiksels.

Patches en badges voor een echte fashionista!
Een niet te verwaarlozen modetrend is om uw kleding en accessoires te voorzien van een (groot) aantal opgenaaide of opgeplakte patches en badges. Maak uw oude spijkerjasje zeer trendy door het te versieren met vrolijke, gekleurde patches! Ook uw handtas of een hoesje voor uw smartphone krijg een heel eigen, modieuze uitstraling door het te versieren met goed gekozen, kwalitatief geborduurde patches.
Bij Reclame en Borduurstudio An ontwerpen wij op maat gemaakte,naar uw smaak samengestelde unieke patches en badges.
Wees een echte fashionista en steel de show met een uniek tasje of jasje!

Grote (mode) projecten - Pimp je spijkerjack!


Anja van Reclame- en Borduurstudio An, altijd enthousiast en vriendelijk! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Anja van Reclame- en Borduurstudio An, altijd enthousiast en vriendelijk!

22 september 2023 - Reclame- en Borduurstudio An, een zaak die al jarenlang enthousiast en vriendelijk bezig is met het opbouwen van hun succesvolle onderneming. Met de meest modern... lees verder »

Vaderdag komt eraan! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Vaderdag komt eraan!

30 mei 2023 - Vaderdag komt eraan! En wat is er nu leuker dan een persoonlijk cadeau voor de allerliefste papa? Precies! Een cadeau met zijn naam erop, of een leuke tekst die helema... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.