Diversen

Speciale 'one off' borduuropdrachten (automatten, patches, tassen etc.)

Speciale 'one off' borduuropdrachten (automatten, patches, tassen etc.) - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Naast de bijzonder ruime keuze uit diverse geschenkartikelen - en echt, u kunt het niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren, bieden wij ook een aantal minder voor de hand liggende artikelen, zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde, automatten met geborduurde tekst en/of logo, tassen en badges of patches.

Automatten met geborduurd tekst en/of logo
Wat is stoerder dan een set automatten met geborduurde tekst of logo? Reclame en Borduurstudio An maakt voor u een gepersonaliseerd, uniek ontwerp om uw automatten te voorzien van een tekst of bedrijfslogo. Wilt u uw oldtimer pimpen of uw nieuwe cabrio? Bij ons kan het allemaal. Het is ook heel chique om de geborduurde tekst te laten uitvoeren in hetzelfde kleur als de automatten, alleen een aantal tinten donkerder, bijvoorbeeld een donkergrijze borduursel op lichtgrijze automatten of andersom. U kunt kiezen uit diverse lettertypes, vele kleuren borduurgaren en diverse stiksels.

Patches en badges voor een echte fashionista!
Een niet te verwaarlozen modetrend is om uw kleding en accessoires te voorzien van een (groot) aantal opgenaaide of opgeplakte patches en badges. Maak uw oude spijkerjasje zeer trendy door het te versieren met vrolijke, gekleurde patches! Ook uw handtas of een hoesje voor uw smartphone krijg een heel eigen, modieuze uitstraling door het te versieren met goed gekozen, kwalitatief geborduurde patches.
Bij Reclame en Borduurstudio An ontwerpen wij op maat gemaakte,naar uw smaak samengestelde unieke patches en badges.
Wees een echte fashionista en steel de show met een uniek tasje of jasje!

Grote (mode) projecten - Pimp je spijkerjack!


My Sweet Valentine - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

My Sweet Valentine

7 februari 2021 - Waarom vieren we eigenlijk Valentijn? Iedereen weet dat deze feestdag iets te maken heeft met liefde. Maar wat precies? Is het alleen een commercieel getinte festi... lees verder »

Onze meest populaire producten! De keuze is reuze! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Onze meest populaire producten! De keuze is reuze!

17 november 2020 - Jarenlange ervaring heeft Anja Lageman tot een echte deskundige gemaakt in verschillende borduur- en bedrukkingstechnieken. Naast het borduren van uw bedrijfskled... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.