Bedrukken

Het bedrukken van mokken, glazen en kledingstukken gebeurt met het gebruik van de techniek dat ‘sublimatie’ heet.
Sublimatie is een chemisch proces waarbij een stof in vaste toestand, door vloeibare toestand te overslaan, direct overgaat naar een gasvormige toestand. Voor de bedrukking van diverse materialen wordt sublimatie gebruikt om een print zoals het ware ‘in te bakken’ in het oppervlak van het materiaal zelf.
Het moge duidelijk zijn dat een dergelijke techniek zorgt voor bijzonder fraaie levendige afbeeldingen met het behoud van echte kleuren in een full-colour print.
Men realiseert een sublimatie opdruk echter niet zomaar. Hier zijn een aantal professionele hulpmiddelen voor nodig, om te beginnen een sublimatieprinter met bijbehorend inkt en papier en een transferpers. Wij bij Reclame en Borduurstudio An nemen het bedrukken van uw kleding of bekers niet licht op. Om het best mogelijke professionele resultaat te kunnen garanderen, werken wij met het beste hardware voor industrieel gebruik.
Sublimatie techniek maakt het mogelijk om ongeveer alle artikelen en kledingstukken uitgevoerd in de meest uiteenlopende stoffen te bedrukken.

Bedrukken van mokken, glazen en kleding - een duurzaam geschenk

Bedrukken van mokken, glazen en kleding - een duurzaam geschenk - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Bij Reclame en Borduurstudio An bedrukken wij voor u bijvoorbeeld shirts, sweaters, hoodies, trainings- en fitness pakken, rompertjes, sleutelhangers, bekers, mokken, softshell jassen, puzzels, speelgoed en vele anderen (cadeau)artikelen.

Wilt u meer informatie over het bedrukken van diverse voorwerpen? Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor een helder uitleg en geïnspireerd advies.

Uw kantine mokken en bekers klaar voor een upgrade? Snel en eenvoudig bedrukken wij uw mokken en kopjes met uw bedrijfslogo en naam van uw bedrijf.
Wij bedrukken alle soorten mokken, glazen en bekers.

Maak uw keuze uit:

 • Koffiemokken
 • Theemokken
 • Koffiebekers
 • Kop en schotel
 • Emaille mokken
 • Senseo kopjes
 • Glazen
 • Bierpullen
 • Bierglazen
 • Wijnglazen
 • Borrelglazen
 • Waterglazen


Naast glas- en servieswerken is het mogelijk om vrijwel elk materiaal te bedrukken. Wilt u weten wat allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op en vraag naar onze vrijwel onbeperkte mogelijkheden.


My Sweet Valentine - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

My Sweet Valentine

7 februari 2021 - Waarom vieren we eigenlijk Valentijn? Iedereen weet dat deze feestdag iets te maken heeft met liefde. Maar wat precies? Is het alleen een commercieel getinte festi... lees verder »

Onze meest populaire producten! De keuze is reuze! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Onze meest populaire producten! De keuze is reuze!

17 november 2020 - Jarenlange ervaring heeft Anja Lageman tot een echte deskundige gemaakt in verschillende borduur- en bedrukkingstechnieken. Naast het borduren van uw bedrijfskled... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.