Ideeën, toepassingen en inspiratie

Leuke ideeën en toepassingen van ons werk

Leuke ideeën en toepassingen van ons werk - Borduurstudio An Zuidbroek

Mijn naam is Anja Lageman en ik heb al sinds 2012 een borduurstudio, Borduurstudio An in Zuidbroek. Het is een droom die uitgekomen is, mijn hobby is mijn werk geworden. Is dat niet het leukste wat je kan overkomen?

Het is begonnen met een simpel eenkoppig industriële machine voor het eenvoudiger werk, zoals het borduren van initialen of namen op de handdoeken en badjassen. Inmiddels heeft Borduurstudio An drie industriële borduurmachines, twee eenkoppige en een professionele tijger, een vierkoppige borduurmachine, en kan ik ongeveer elk ontwerp en borduur wens van mijn klanten omzetten naar een prachtig resultaat. Maar dat is lang niet alles. Wij zijn in staat om veel materialen ook te bedrukken met kwalitatieve full color print, wij maken stickers voor reclamedoeleinden, autobelettering en plafond en wand foto's voor uw bedrijf of winkel. Wij leveren aan bedrijven en particulieren, in grote en kleine aantallen, voor scherpe prijzen en just in time leveringen.

Op de volgende pagina’s kunt u zien, welke mogelijkheden Borduurstudio An u kan bieden voor uw grote en kleine cadeaus en reclame producten.

Lees verder en stap in de creatieve, mooie wereld van Borduurstudio An waar naar elke klant geluisterd wordt en de mogelijkheden onbeperkt zijn!

Hoodies, vesten en bodywarmers - Borduurstudio An Zuidbroek

Hoodies, vesten en bodywarmers

Hoodies - voor warmte, gemak en bescherming Er is vast niemand te vinden zonder een mega trendy hoodie in zijn of haar kledingkast. De zachte en aan... lees verder »

Sporten, vrije tijd en hobby’s - Borduurstudio An Zuidbroek

Sporten, vrije tijd en hobby’s

Team kleding- maak uw club, school of vereniging onvergetelijk en zichtbaar! Bent u lid van een sjoelvereniging? Bent u eigenaar van een karate of Mar... lees verder »

School: Geslaagd, diploma cadeau en juf/meester bedankjes - Borduurstudio An Zuidbroek

School: Geslaagd, diploma cadeau en juf/meester bedankjes

Einde schooljaar en diploma: een uitgelezen gelegenheid voor mooi cadeau Wij van Borduurstudio An maken een een feestelijke cadeau voor iedereen die ... lees verder »

Geborduurde softshell jassen - Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde softshell jassen

Softshell jassen - een onmisbaar attribuut voor outdoor werk en leven Wat is nou precies een softshell jas? Een softshell jas is een uitermate succe... lees verder »

Geborduurde kerstdecoratie en kerstmutsen - Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde kerstdecoratie en kerstmutsen

Jingle bells, jingle bells… Uiteraard kunnen in het assortiment van Borduurstudio An de Kerstartikelen niet ontbreken. Om het mooiste seizoen van h... lees verder »

Wonen: geborduurde handdoeken en kussens - Borduurstudio An Zuidbroek

Wonen: geborduurde handdoeken en kussens

Wonen: Handdoeken - ook een dagelijks gebruiksvoorwerp mag mooi zijn! Maak een digitale wandeling door onze foto’s en geniet van de vele mogelijkhed... lees verder »

Geborduurde petten/caps - Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde petten/caps

Petten en caps - van baseballcaps tot stoere racing petten Een zeer geliefd accessoire voor groot en klein, dames en heren van alle alle leeftijden: ... lees verder »

Huisdieren - Borduurstudio An Zuidbroek

Huisdieren

Vergeet niet uw huisdier, uw meest trouwe kameraad Iedereen die een huisdier heeft, zal het van harte beamen: er is geen betere en trouwere kameraad ... lees verder »

Jubilea, gepensioneerd, afscheidskadootjes - Borduurstudio An Zuidbroek

Jubilea, gepensioneerd, afscheidskadootjes

Happy retirement geborduurde sokken? Anders en origineel! Bij Borduurstudio An vindt u cadeautjes voor werkelijk elke gelegenheid. U kunt (bijna) all... lees verder »

Verjaardagen, Abraham & Sarah - Borduurstudio An Zuidbroek

Verjaardagen, Abraham & Sarah

Hier komt een stuk tekst Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque... lees verder »

Autobelettering, een eenvoudige manier om uw bedrijf te promoten! - Borduurstudio An Zuidbroek

Autobelettering, een eenvoudige manier om uw bedrijf te promoten!

Hier komt een stuk tekst Een bedrijfsauto te bestickeren met op de maat gemaakte, duurzame stickers met de naam en logo van uw bedrijf, is een van de ... lees verder »

Geborduurde mutsen - Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde mutsen

Mutsen - geliefd en veel gebruikt In een hollandse winter zonder muts? Ondenkbaar! Iedereen heeft er meer dan een en het gebruik is in regel intens. ... lees verder »

Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Koningsdag - Borduurstudio An Zuidbroek

Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Koningsdag

Rode Valentijn of Oranje Koningsdag borduursels? Alles kan! Voor bekende grote feestdagen is iedereen op zoek naar een origineel en leuk cadeau om de... lees verder »

Geborduurde sleutelhangers - Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde sleutelhangers

Uw sleutelbos zichtbaar en herkenbaar Wat is het prettig om nooit meer naar uw sleutels te moeten zoeken! U herkent direct welke sleutels van u zijn ... lees verder »

Paardensport - Borduurstudio An Zuidbroek

Paardensport

Een van de mooiste koppels, ruiter en zijn/haar paard Om een paarden liefhebber echt gelukkig te maken met een cadeau, moet u in de eerste instantie ... lees verder »

Patches en emblemen op maat - Borduurstudio An Zuidbroek

Patches en emblemen op maat

Praktisch en steeds opnieuw te gebruiken Wanneer een borduring te zwaar of te massief is voor het gekozen materiaal, kunt u ook kiezen voor het bordu... lees verder »

Kraamkadootjes, geboorte jongen/meisje - Borduurstudio An Zuidbroek

Kraamkadootjes, geboorte jongen/meisje

Zwanger? Geboorte van een baby? Vier het met een bijpassend cadeau! Wat is nu leuker en feestelijker dan de geboorte van een nieuw klein mensje? Maak... lees verder »

Trouwen, weddinggive aways, trouwgeschenkjes - Borduurstudio An Zuidbroek

Trouwen, weddinggive aways, trouwgeschenkjes

Just Married? Nieuwe start, mooie toekomst! Klassieke en nieuwe geschenken Op de mooiste dag van uw leven wilt u iets bijzonders. Iets wat u altijd b... lees verder »

Wij leveren snel uw Coronavirus social distance stickers! - Borduurstudio An Zuidbroek

Wij leveren snel uw Coronavirus social distance stickers!

1 april 2020 - Wij leven momenteel in vreemde, bizarre tijden. Thuis opgesloten vanwege het dreigende Coronavirus zijn we naarstig op zoek naar nieuwe manieren om de nieuwe regels i... lees verder »

Trendy en modieus: geborduurde details maken elk kledingstuk bijzonder - Borduurstudio An Zuidbroek

Trendy en modieus: geborduurde details maken elk kledingstuk bijzonder

1 maart 2020 - In de jaren 70 was het een levendig onderdeel van stedelijk straatbeeld: geborduurde kledingstukken in alle vormen en maten, van grote jassen met gewaagde statements ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.