Ideeën, toepassingen en inspiratie

Leuke ideeën en toepassingen van ons werk

Leuke ideeën en toepassingen van ons werk - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Mijn naam is Anja Lageman en ik heb al sinds 2012 een reclame en borduurstudio, Reclame en Borduurstudio An in Zuidbroek. Het is een droom die uitgekomen is, mijn hobby is mijn werk geworden. Is dat niet het leukste wat je kan overkomen?

Het is begonnen met een simpel eenkoppig industriële machine voor het eenvoudiger werk, zoals het borduren van initialen of namen op de handdoeken en badjassen. Inmiddels heeft Reclame en Borduurstudio An drie industriële borduurmachines, twee eenkoppige en een professionele tijger, een vierkoppige borduurmachine, en kan ik ongeveer elk ontwerp en borduur wens van mijn klanten omzetten naar een prachtig resultaat. Maar dat is lang niet alles. Wij zijn in staat om veel materialen ook te bedrukken met kwalitatieve full color print, wij maken stickers voor reclamedoeleinden, autobelettering en plafond en wand foto's voor uw bedrijf of winkel. Wij leveren aan bedrijven en particulieren, in grote en kleine aantallen, voor scherpe prijzen en just in time leveringen.

Op de volgende pagina’s kunt u zien, welke mogelijkheden Reclame en Borduurstudio An u kan bieden voor uw grote en kleine cadeaus en reclame producten.

Lees verder en stap in de creatieve, mooie wereld van Reclame en Borduurstudio An waar naar elke klant geluisterd wordt en de mogelijkheden onbeperkt zijn!

Hoodies, vesten en bodywarmers - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Hoodies, vesten en bodywarmers

Hoodies - voor warmte, gemak en bescherming Er is vast niemand te vinden zonder een mega trendy hoodie in zijn of haar kledingkast. De zachte en... lees verder »

Sporten, vrije tijd en hobby’s - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Sporten, vrije tijd en hobby’s

Team kleding- maak uw club, school of vereniging onvergetelijk en zichtbaar! Bent u lid van een sjoelvereniging? Bent u eigenaar van een karate of... lees verder »

School: Geslaagd, diploma cadeau en juf/meester bedankjes - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

School: Geslaagd, diploma cadeau en juf/meester bedankjes

Einde schooljaar en diploma: een uitgelezen gelegenheid voor mooi cadeau Wij van Reclame en Borduurstudio An maken een een feestelijke cadeau voor... lees verder »

Geborduurde softshell jassen - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde softshell jassen

Softshell jassen - een onmisbaar attribuut voor outdoor werk en leven Wat is nou precies een softshell jas? Een softshell jas is een uitermate... lees verder »

Geborduurde kerstdecoratie en kerstmutsen - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde kerstdecoratie en kerstmutsen

Jingle bells, jingle bells… Uiteraard kunnen in het assortiment van Reclame en Borduurstudio An de Kerstartikelen niet ontbreken. Om het mooiste... lees verder »

Wonen: geborduurde handdoeken en kussens - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Wonen: geborduurde handdoeken en kussens

Wonen: Handdoeken - ook een dagelijks gebruiksvoorwerp mag mooi zijn! Maak een digitale wandeling door onze foto’s en geniet van de vele... lees verder »

Geborduurde petten/caps - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde petten/caps

Petten en caps - van baseballcaps tot stoere racing petten Een zeer geliefd accessoire voor groot en klein, dames en heren van alle alle leeftijden:... lees verder »

Huisdieren - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Huisdieren

Vergeet niet uw huisdier, uw meest trouwe kameraad Iedereen die een huisdier heeft, zal het van harte beamen: er is geen betere en trouwere kameraad... lees verder »

Jubilea, gepensioneerd, afscheidskadootjes - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Jubilea, gepensioneerd, afscheidskadootjes

Happy retirement geborduurde sokken? Anders en origineel! Bij Reclame en Borduurstudio An vindt u cadeautjes voor werkelijk elke gelegenheid. U kunt... lees verder »

Verjaardagen, Abraham & Sarah - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Verjaardagen, Abraham & Sarah

Hier komt een stuk tekst Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis... lees verder »

Autobelettering, een eenvoudige manier om uw bedrijf te promoten! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Autobelettering, een eenvoudige manier om uw bedrijf te promoten!

Autobelettering om uw bedrijf extra te promoten Een bedrijfsauto te bestickeren met op de maat gemaakte, duurzame stickers met de naam en logo van... lees verder »

Geborduurde mutsen - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde mutsen

Mutsen - geliefd en veel gebruikt In een hollandse winter zonder muts? Ondenkbaar! Iedereen heeft er meer dan een en het gebruik is in regel intens.... lees verder »

Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Koningsdag - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Koningsdag

Rode Valentijn of Oranje Koningsdag borduursels? Alles kan! Voor bekende grote feestdagen is iedereen op zoek naar een origineel en leuk cadeau om... lees verder »

Geborduurde sleutelhangers - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geborduurde sleutelhangers

Uw sleutelbos zichtbaar en herkenbaar Wat is het prettig om nooit meer naar uw sleutels te moeten zoeken! U herkent direct welke sleutels van u zijn... lees verder »

Paardensport - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Paardensport

Een van de mooiste koppels, ruiter en zijn/haar paard Om een paarden liefhebber echt gelukkig te maken met een cadeau, moet u in de eerste instantie... lees verder »

Patches en emblemen op maat - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Patches en emblemen op maat

Praktisch en steeds opnieuw te gebruiken Wanneer een borduring te zwaar of te massief is voor het gekozen materiaal, kunt u ook kiezen voor het... lees verder »

Kraamkadootjes, geboorte jongen/meisje - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Kraamkadootjes, geboorte jongen/meisje

Zwanger? Geboorte van een baby? Vier het met een bijpassend cadeau! Wat is nu leuker en feestelijker dan de geboorte van een nieuw klein mensje?... lees verder »

Trouwen, weddinggive aways, trouwgeschenkjes - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Trouwen, weddinggive aways, trouwgeschenkjes

Just Married? Nieuwe start, mooie toekomst! Klassieke en nieuwe geschenken Op de mooiste dag van uw leven wilt u iets bijzonders. Iets wat u altijd... lees verder »

Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.