Clique Stretch overhemd Shirt L/S

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

Clique Stretch overhemd Shirt L/S Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 12 februari 2024

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding

Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen functioneel zijn; het wordt een statement van jouw unieke merkidentiteit. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: het Stretch Shirt L/S, van het merk clique deze is mij ons te bestellen, een meesterwerk van comfort en stijl, nu verfraaid met machinaal geborduurde details op de kraag en in de nek.

Dompel jezelf onder in Luxe Comfort:
Het Stretch Shirt L/S biedt niet alleen een regular fit en lange mouwen met verstelbare manchetten, maar ook een ongeëvenaard draagcomfort dankzij de samenstelling van 97% katoen en 3% elastaan. Voel de zachtheid van de stof en geniet van de stretch die zich aanpast aan jouw bewegingen, terwijl je toch altijd scherp en verzorgd blijft.

Subtiele Details, Grote Impact:
Wat dit shirt echt onderscheidt, zijn de verfijnde machinaal geborduurde accenten op de kraag en in de nek. Elk stiksel is een meesterwerk op zich, een zorgvuldig gekozen symbool van jouw bedrijfsidentiteit dat subtiele klasse toevoegt aan je professionele uitstraling.

Gemaakt voor Succes:
Of je nu een drukke werkdag tegemoet gaat of een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt, het Stretch Shirt L/S staat garant voor succes. Het herenmodel is zelfs voorzien van een handige borstzak.

Personalisatie op Maat:
Bij ons draait het om jouw unieke stijl. Personaliseer jouw Stretch Shirt L/S met het logo van jouw bedrijf of een op maat gemaakte boodschap. Onze machinaal geborduurde details voegen een vleugje exclusiviteit toe aan jouw bedrijfskleding, waardoor je opvalt in stijl.

Klaar om te Stralen:
Het Stretch Shirt L/S is verkrijgbaar in verschillende maten, van XS tot 4LXW, en is ontworpen om jou te laten stralen, waar je ook bent. Ga voor comfort, stijl en professionaliteit - kies voor machinaal geborduurde bedrijfskleding die net zo uniek is als jij.

Stap in de wereld van luxe bedrijfsstijl met ons Stretch Shirt L/S en ontdek de kracht van machinaal geborduurde details. Maak een statement met elk stiksel en laat jouw merkidentiteit schitteren als nooit tevoren.

#clique
#machinaalborduren
#bedrijfskleding

Download PDF informatieDownload PDF informatie: 1707756445stretch-shirt-l_s.pdf

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Clique Stretch overhemd Shirt L/S Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Clique Stretch overhemd Shirt L/S Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Clique Stretch overhemd Shirt L/S Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.