Borduren

Borduren, mooi en duurzaam. Van dagelijks gebruik tot een marketingcampagne

Borduren, mooi en duurzaam. Van dagelijks gebruik tot een marketingcampagne - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Vindt u borduurwerken mooi?
Lijkt het u wat om enkele van uw kledingstukken te laten voorzien van een trendy borduursel, een mooie bloem of een kleurrijke vogel?
Bent u een fan van Downtown Abbey en vindt u dat handdoeken of beddengoed met uw monogram net dat beetje extra uitstraling hebben?
Vindt u een zacht beertje met geborduurde naam erop voor het baby'tje van uw familielid of kennis een super leuk cadeau?
Heeft u een bedrijf en zoekt u naar een origineel Kerstcadeau voor uw medewerkers? Heeft u een B&B en vindt u een geborduurd silhoutte van uw huis op al uw linnengoed waanzinnig mooi?
Bent u voorzitter van een vereniging en op zoek naar een origineel verrassing voor de leden?

Dit alles en nog veel meer kunt u vinden bij onze Reclame en Borduurstudio An. Mijn naam is Anja Lageman en ik zal uw begeleider zijn in een wereld vol garen, kleuren en prachtige geschenken.

Gevanceerde borduurmachines
In mijn studio is het borduren al lang geen handwerk meer, ik heb ook geen tientallen nonnetjes of kostschoolmeisjes in dienst die gebogen boven hun borduurramen met duizenden steekjes geduldig werken aan een prachtig resultaat. U wilt toch ook geen maanden wachten op het resultaat?
Wij leven in een digitaal tijdperk en ik kan u het beste bieden van wat dit tijdperk aan een geavanceerde borduurmachine kent. Al dat prachtig werk wordt gedaan door een HAPPY borduurmachine. En ik kan u verzekeren, al mijn klanten, of ze nu particulier zijn of een bedrijf, stichting, school of een vereniging beheren, allemaal worden ze ook HAPPY van de resultaten. De gebruikte garens zijn in hoge mate kleur en wasecht en uw geborduurd artikel overleeft bij de juiste behandeling vele wasbeurten.

Happy industriële borduurmachines

Happy industriële borduurmachines - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Happy industriële borduurmachines zijn machines met een lange reputatie van betrouwbaarheid en hoge kwaliteit wat de uitvoering betreft. In mijn borduurstudio werkt ik met drie HAPPY borduurmachines, twee zogenaamde single kop machines en een vierkopper.
De single kop HAPPY werkt met een touchscreen en heeft een indrukwekkend uithoudingsvermogen. Met een hoge snelheid werkt HAPPY ononderbroken door met een 24-uurs productie en 1000 steken per minuut. De vier kops HAPPY is een echte alleskunner. Hij draait zijn koppen er niet voor om een stretch-uitvoering te borduren met de afstand tussen de borduurkoppen tot 500 mm, waarbij de mogelijkheid bestaat van het borduren van grote oppervlakken. Speciaal vervaardigd voor het borduren van een groot aantal artikelen met een exceptioneel hoge snelheid en hoge kwaliteit. Denk aan het borduren van uw bedrijfskleding, petten, jassen, handdoeken, de vierkoppige HAPPY kan het allemaal soepel aan.

De industriële borduurmachine leest geen digitale bestanden, zoals JPG, BMP, PDF, EPS of andere. Dat betekent dat alle digitale afbeeldingen, zoals bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, eerst omgezet moeten worden naar een borduurbestand, de zogenaamde borduurkaart.
Stelt u zich eens voor, simpele of ingewikkelde afbeeldingen moeten eerst stuk per stuk, vanuit een digitale afbeelding overgezet worden naar een borduurkaart. Hiervoor is het belangrijk dat uw digitaal bestand in een goede kwaliteit geleverd wordt.
De gemaakte borduurkaart wordt gelezen door de borduurmachine. Hierbij moet rekening worden gehouden met externe zaken, zoals het soort stof waarop geborduurd wordt en de gewenste kleuren. Dat alles is bepalend voor de kwaliteit van het uiteindelijk resultaat, hoe strak en mooi het wordt.
Voor het maken van de borduurkaart worden eenmalig kosten in rekening gebracht.
Na het maken van de borduurkaart vervaardigen wij een proef borduring. Pas wanneer deze geheel naar uw wens is, gaan wij uw opdracht uitvoeren.

Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.