Vaderdag komt eraan!

Vaderdag komt eraan!

Vaderdag komt eraan! Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 30 mei 2023

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

Vaderdag komt eraan! En wat is er nu leuker dan een persoonlijk cadeau voor de allerliefste papa? Precies! Een cadeau met zijn naam erop, of een leuke tekst die helemaal bij hem past. En waar kun je dat nou beter laten doen dan bij Reclame- en Borduurstudio van Anja in Zuidbroek?

Anja is een ware tovenaar als het aankomt op het borduren van kledingstukken, tassen, handdoeken en nog veel meer. Van stoere teksten tot schattige figuurtjes, alles is mogelijk. En het leuke is dat je de bestelling gewoon online, met je smartphone of via WhatsApp kunt doen, vanuit je luie stoel. Even het gewenste ontwerp bedenken, een selectie maken in de webshop en voilà: jouw persoonlijke cadeau is in the making.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tarieven van Reclame- en Borduurstudio An. Die zijn namelijk ontzettend vriendelijk. Voor een klein bedrag heb je al een uniek cadeau dat nog jarenlang meegaat. Ideaal toch?

Maar wat ik het allerleukste vind aan Anja's borduurstudio, is dat er altijd wel een persoonlijk tintje aan haar werk zit. Neem bijvoorbeeld die ene keer dat een klant een gepersonaliseerde handdoek bestelde voor haar broer. De klant had een grappige tekst bedacht en tot haar grote verrassing had Anja er nog een extra touch aan gegeven door er een klein figuurtje bij te borduren dat helemaal paste bij haar broer's hobby. Dat is toch superleuk?

Dus, als je nog op zoek bent naar een origineel cadeau voor Vaderdag (of voor welke gelegenheid dan ook), neem dan eens een kijkje op de website van Reclame- en Borduurstudio An. Wedden dat je er iets vindt dat helemaal past bij jouw papa?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.