Trendy en modieus: geborduurde details maken elk kledingstuk bijzonder

Trendy en modieus: geborduurde details maken elk kledingstuk bijzonder

Trendy en modieus: geborduurde details maken elk kledingstuk bijzonder Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 1 maart 2020

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

In de jaren 70 was het een levendig onderdeel van stedelijk straatbeeld: geborduurde kledingstukken in alle vormen en maten, van grote jassen met gewaagde statements geborduurde rugpanden, tassen, kleurrijke sjaals gevlochten in de haren van jonge hippie meisjes, wijde bootcut spijkerbroeken met geborduurde bloemenranden. De wereld was jong, kleurrijk en wij waren allemaal onderweg naar San Francisco. Mode heeft een leuke eigenschap en dat is de regelmatig terugkerende revival van een vergeten thema uit lang vervlogen tijden. Anders dan de bloemenkinderen droegen en vaak gemaakt uit meer verfijnde materialen, vieren de geborduurde kledingstukken en accessoires hun welverdiende revival.

Een trendy geborduurd distressed T-shirt of een distressed jeans (en jawel, de wide legs zijn ook terug), een sweater of hoodie met een geborduurd motief, de rugpanden van een oversized jas met een opvallend borduring? Kies maar uit! Het is mooi, vrolijk, kleurrijk en mega trendy.

Reclame en Borduurstudio An kan van het meest saaie kledingstuk een persoonlijk en trendy juweel van je garderobe maken. En het is niet nodig je te beperken, geef je creativiteit en fantasie de vrije loop! In gezamenlijk overleg komen we tot de mooiste resultaten. Trendy borduursels zijn bijvoorbeeld alle jungle motieven, van bladeren en palmbomen tot dieren en vogels. Kijk naar onze geborduurde spijkerjack project en zie met eigen ogen wat een trendy kleurrijk borduursel kan doen voor een al bijna afgeschreven kledingstuk.

Ook je woonaccessoires, zoals grote kussens, kun je laten pimpen door een modieus borduursel.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Trendy en modieus: geborduurde details maken elk kledingstuk bijzonder Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Trendy en modieus: geborduurde details maken elk kledingstuk bijzonder Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Reclame- en Borduurstudio An uit Zuidbroek werkt mee aan de metamorfose van Tschumipaviljoen - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Reclame- en Borduurstudio An uit Zuidbroek werkt mee aan de metamorfose van Tschumipaviljoen

25 oktober 2023 - Ben je gek op de stad Groningen? Terecht, want het is een prachtige stad waar veel bijzondere plaatsen en zaken te vinden zijn. Wist je dat je al lopend door de stad 600 kunstwerken zomaar op... lees verder »

Anja van Reclame- en Borduurstudio An, altijd enthousiast en vriendelijk! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Anja van Reclame- en Borduurstudio An, altijd enthousiast en vriendelijk!

22 september 2023 - Reclame- en Borduurstudio An, een zaak die al jarenlang enthousiast en vriendelijk bezig is met het opbouwen van hun succesvolle onderneming. Met de meest moderne en geavanceerde technologie in huis,... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.