Reclame- en Borduurstudio An wordt uitgebreid!

Reclame- en Borduurstudio An wordt uitgebreid!

Reclame- en Borduurstudio An wordt uitgebreid! Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 12 maart 2023

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

Er wordt druk gewerkt bij Reclame en Borduurstudio An in Zuidbroek. En deze keer niet alleen aan het afleveren van klantenbestellingen en het vervaardigen van nieuwe borduur- en bedrukking ontwerpen op alle mogelijke materialen, nu wordt er ook verbouwd en gebouwd.
De gelijkvloerse werkruimte van Anja wordt aanzienlijk vergroot en Anja hoeft in de nabije toekomst geen trappen meer te lopen om bij haar machinepark te komen, alle grote machines verhuizen naar een ruime hal die aansluit op de werkruimte waarin de borduurmachines al opgesteld staan.

Er komen ook een aantal nieuwe machines bij die het mogelijk zullen maken om nog betere kwaliteitsproducten te kunnen leveren met gebruik van nog nieuwere en meer geavanceerde technieken.
Anja is heel druk met nieuwe plannen bedenken om haar Reclame- en Borduurstudio nog een stap hoger te krijgen op het ladder van de moderne, uitstekend geoutilleerde reclame bedrijven.
Weet je wat Reclame- en Borduurstudio An voor jou en jouw bedrijf kan leveren?
Het rijtje mogelijkheden is best lang:
Kleding
Petten & Mutsen
Borduren
Bedrukken
Transfers in honderden motieven
Autobelettering
Geboorte cadeau’s
Reclameborden
Relatiegeschenken
Lasersnijden
Graveren
CNC frezen

Wil je meer weten? Ontbreekt er iets in het rijtje en dat heb je juist nodig? Bel, app of mail met Anja en ga samen voor een oplossing! Er is meer mogelijk dan je denkt!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.