Reclame- en Borduurstudio An uit Zuidbroek werkt mee aan de metamorfose van Tschumipaviljoen

Reclame- en Borduurstudio An uit Zuidbroek werkt mee aan de metamorfose van Tschumipaviljoen

Reclame- en Borduurstudio An uit Zuidbroek werkt mee aan de metamorfose van Tschumipaviljoen Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 25 oktober 2023

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

Ben je gek op de stad Groningen?

Terecht, want het is een prachtige stad waar veel bijzondere plaatsen en zaken te vinden zijn.
Wist je dat je al lopend door de stad 600 kunstwerken zomaar op straat kan tegenkomen? De werken van diverse kunstenaars staan hier vrij verzameld om van te genieten. Wil je meer weten over de collectie en de participerende kunstenaars? Alle informatie vind je op https://www.kunstpuntgroningen.nl. Tevens vind je op de website een gedetailleerde kaart van de geplaatste kunstwerken.

En wat heeft Reclame- en Borduurstudio An hiermee te maken?


Ja, dat is natuurlijk de grote vraag met een verrassend antwoord.
Rercentelijk hebben beide oprichters/ eigenaren van de reclame studio in Zuidbroek, Willem-Jan Lageman met zijn vrouw Anja, meegewerkt aan een mooi artistiek project van Kunstpunt Groningen, het inpakken van het Tschumipaviljoen in kleurrijke folie.

Het Tschumipaviljoen wordt beheerd door Kunstpunt Groningen

Het Tschumipaviljoen of Glass Video Gallery bevindt zich aan het Hereplein in Groningen. Het paviljoen is ontworpen door Frans-Zwitserse architect Bernard Tschumi en gebouwd in 1990. Sinds 1995 worden hier regelmatig verschillende tijdelijke multimediale projecten getoond van binnen- en buitenlandse kunstenaars.

De glazen galerij

Het Tschumipaviljoen verbindt in een verrassende harmonie de openbare ruimte rondom het paviljoen met het gebeuren in de glazen ruimte van het paviljoen, het is een nadrukkelijk stedelijke interventie. Wat er in het paviljoen gebeurt is net zo belangrijk als de interactie om het paviljoen heen. Daar komt het idee van de architect Bernard Tschumi tot leven, namelijk dat het bij uitmuntende architectuur net zo om de gebeurtenis die plaatsvindt in de ruimte als om de ruimte zelf gaat.

Het deskundig aanbrengen van transparante folie vereist vakmanschap en specialisme

Aan de specialisten van Reclame- en borduurstudio An de schone taak om de glazen wanden van Glass Video Gallery te omwikkelen met transparante folie in vele kleuren en overlappende vormen. Het transparante, ‘onzichtbare’ paviljoen transformeert zo in een indrukwekkend kleurenspektakel.

Objecten beplakken of wikkelen in (transparante) folie

Het gebruik van gekleurde folie met motieven, patronen of simpel transparant leent zich succesvol voor veel diverse objecten. Een object, een reclamezuil of een gebruiksvoorwerp kan daardoor opvallen, een boodschap communiceren, gebruikt worden voor reclamedoeleinden of gewoon duurzamer worden gemaakt. Aan jou de keuze, afhankelijk welk doel en effect je wilt bereiken.

De mensen van Reclame- en Borduurstudio An kunnen je helpen bij het maken van je keuze en met het geven van een deskundig advies. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte voor jouw project aan te vragen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Reclame- en Borduurstudio An uit Zuidbroek werkt mee aan de metamorfose van Tschumipaviljoen Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Reclame- en Borduurstudio An uit Zuidbroek werkt mee aan de metamorfose van Tschumipaviljoen Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.