Reclame- en Borduurstudio An in Zuidbroek gebruikt de nieuwste printtechnologie

Reclame- en Borduurstudio An in Zuidbroek gebruikt de nieuwste printtechnologie

Reclame- en Borduurstudio An in Zuidbroek gebruikt de nieuwste printtechnologie Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 22 juni 2022

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

De paradepaardjes tussen de nieuwste printers zijn de zogenaamde Direct To Film (DTF) printers. Deze printtechniek heeft veel voordelen en is relatief eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen door slechts één operator.
Bij Reclame- en Borduurstudio An in Zuidbroek is dat de goedlachse en altijd opgeruimde eigenaresse Anja.
Wij praten met Anja in het zonnige Zuidbroek over DTF printer en andere hoogwaardige technische foefjes.

Welke voordelen heeft voor jou en uiteraard jouw klanten het werken met je nieuwe DTF printer?
“”Met de DTF printer print je rechtstreeks op de DTF transfer. Daarnaast bestaat er ook nog een methode waarbij je zonder transfer rechtstreeks op het stof kan printen, maar dat is weer een heel andere techniek.
De DTF printer drukt het ontwerp direct af op een speciale DTF folie. Zo krijg je een textieltransfer. Men gebruikt hiervoor speciale poederlijm. De ontstane transfer heeft geen randen en is dus een vrijstaande afbeelding op de gekozen ondergrond.”

Anja vertelt dat de transfers die gemaakt worden met behulp van een DTF printer zonder uitzondering een geweldige hoogwaardige kwaliteit hebben, met mooie heldere en levendige kleuren. Ook zijn de ontstane producten bijzonder goed bestand tegen wassen en verliezen na vele wasbeurten niets van hun kleuren.

“Je moet het wel leren, hoor!” lacht Anja.
“Er zijn eerst aardig wat mislukte transfers in vuilnisbak belandt, maar nu heb ik het echt in de vingers”.

Het resultaat is inderdaad mede afhankelijk van verschillende zaken, uiteraard het kennisniveau van de operator want de juiste afstelling van alle componenten is erg belangrijk en het gebruikte lijm poeder en de juiste software ook.
Met een DTF printer zijn er fantastische resultaten te behalen op een grote verscheidenheid aan textielsoorten. Naast de meest voorkomende soorten als katoen en denim zijn er ook de exclusieve zijde en leer en alle mengvormen zoals polyester en nylon te bedrukken. Er is bij al deze stofsoorten geen voorbehandeling nodig.

“Wil je meer weten over DTF printtechniek? Of wil je eens komen kijken wat de mogelijkheden, producten en kleuren zijn? Je bent altijd welkom in mijn Reclame- en Borduurstudio An in Zuidbroek! Ik geef je graag een rondleiding!
Bel eerst even voor een afspraak, zo voorkom je onnodige wachttijden!”

Meer weten over alle opties en mogelijkheden zowel in print als in geborduurd assortiment? Kijk dan eens op https://www.borduurstudio-an.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.