Machinaal borduren op vilt

Machinaal borduren op vilt

Machinaal borduren op vilt Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 5 september 2020

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

Vilt, een populair materiaal
De laatste jaren heeft vilt als materiaal enorm aan populariteit gewonnen.Op zich niet zo verrassend, want het is een makkelijk te verwerken materiaal, warm en aangenaam en geschikt voor diverse hobby, borduur- en naaiprojecten.

Het is tevens waarschijnlijk een van de oudste door de mens vervaardigde vorm van textiel, geruime tijd voordat de mens het weven en breien heeft ontdekt. Vilt kan op meerdere manieren gemaakt worden, door bijvoorbeeld natvilten en naaldvilten. Het huidig aanbod van vilt soorten is erg groot. Naast de oorspronkelijke, door het bewerken van het van de wol ontstane vilt, zijn er nu ook soorten gemaakt uit kunstvezels, acryl vilt en plak vilt.

Vilt heeft naast de vele mogelijkheden tot creatief bewerken ook uitstekende isolerende eigenschappen waardoor het vaak toegepast wordt voor mutsen, sjaals, pantoffels, interieur kussens en dekens.

Bent u in het bezit van zo’n mooi en origineel vilten object, iets voor uw woonruimte of een kledingstuk en wilt u deze persoonlijk, uniek en herkenbaar maken? Dan is misschien een bijzondere borduursel iets voor u.
Reclame en Borduurstudio An voorziet uw vilt objecten van uw initialen, naam, bedrijfslogo, tekst naar keuze of mooie herfst, winter en Kerst motieven. Door de dikke vezelige structuur vormt vilt een sterke ondergrond voor machinaal borduren en is zeer geschikt voor winterse artikelen en Kerstversieringen.

U kunt bij Reclame en Borduurstudio An superleuke warmtehoudende vilt jasjes voor uw mokken en bekers laten borduren. Met een stemmig Kerst borduursel heeft u een zeer origineel Kerstcadeau voor in uw Kerstpakket! Bestel de bijpassende onderzetters erbij, sfeervol en origineel!

Tevens is vilt in het bijzonder geschikt om modieuze patch applicaties op te bevestigen. U kunt bij Reclame en Borduurstudio diverse patches laten vervaardigen (ook met uw bedrijfslogo) om te gebruiken op tassen, kledingstukken, sporttassen, jassen, T-shirts en allerlei school- en cadeauartikelen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Machinaal borduren op vilt Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Machinaal borduren op vilt Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Machinaal borduren op vilt Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Machinaal borduren op vilt Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.