Hoe ziet mijn dag uit bij Reclame en Borduurstudio An?

Hoe ziet mijn dag uit bij Reclame en Borduurstudio An?

Hoe ziet mijn dag uit bij Reclame en Borduurstudio An? Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 27 juni 2020

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

Diegenen die mij goed en persoonlijk kennen, weten dat ik nooit stil sta. Elke dag zit vol met de meest diverse werkzaamheden. Het een en ander zit in de planning en moet in verband met deadlines uitgevoerd en afgerond worden, het een en ander komt zomaar “aanwaaien”.
Ik ben een ‘vroege vogel’, zoals dat genoemd wordt, geen uitslaper die pas tegen elven in actie komt, dat kan ook niet met een bedrijf en een huishouden met man, kinderen en honden.

Van negen tot vijf ben ik eigenlijk permanent aanwezig in mijn winkel, bezig met klusjes van alledag en het beantwoorden van vragen via e-mail, app of telefoon. Vaak ben ik bezig om allerlei nieuwe ideeën en technieken uit te proberen die tussendoor mijn hoofd zijn binnengeslopen. Ja ja, het houdt nooit over, vaak bedenk ik ook in de nachtelijke uren de mooiste nieuwe projecten.

Naast eenvoudige of zeer ingewikkelde borduurpatronen tot nieuwe reclame uitingen en technieken, zoals de sublimage bedrukking van koffiebekers of het maken van een schitterend fotowand, in de regel dus te veel ideeën en te weinig tijd.

Mijn werkdag houdt meestal na vijf uur niet op, maar ga ik nog lang na de sluitingstijd door. Het is een groot geluk wanneer je werk tevens je hobby mag zijn en ik voer elke opdracht met volledige toewijding en liefde uit, of het nou om een groot of om een klein project gaat. Ik ben nogal perfectionistisch van aard, dus ben net zo lang bezig totdat ik een perfect resultaat bereik.

Mijn deur staat altijd open voor bezoekers die kennis willen maken met alle mogelijkheden van Reclame en Borduurstudio An. Ik wil graag laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze geavanceerde apparatuur en mijn ervaring. En de koffie staat ook altijd klaar, dus aarzel niet en kom langs!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Hoe ziet mijn dag uit bij Reclame en Borduurstudio An? Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Hoe ziet mijn dag uit bij Reclame en Borduurstudio An? Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Hoe ziet mijn dag uit bij Reclame en Borduurstudio An? Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • Hoe ziet mijn dag uit bij Reclame en Borduurstudio An? Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.