Een fotowand kan uw hele winkel veranderen!

Een fotowand kan uw hele winkel veranderen!

Een fotowand kan uw hele winkel veranderen! Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 19 juni 2020

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

Reclame en Borduurstudio An heeft vele mogelijkheden om uw bedrijf te voorzien van een geheel nieuwe look. Naast het leveren van zo ongeveer alles waar uw logo op geplaatst, geprint en geborduurd kan worden, kunnen we ook zorgen voor een grotere metamorphose van uw bedrijf door te plaatsen van een fotowand naar wens. Uw winkel krijgt een frisse en opvallende look met een trendy fotowand, een fotopaneel of een mega afbeelding op uw zwevend plafond.

Een gegarandeerde ‘WOW’ factor voor iedereen die uw winkel of bedrijf binnenstapt. U kunt zorgen voor verschillende uitstralingen en stemmingen en met een goed uitgekozen foto kunt u uw klanten laten wandelen op een tropisch zandstrand of op een catwalk in Milaan, mogelijkheden zijn onbeperkt.
Met onze digitale printer Roland VG2 TrueVIS met een hoge betrouwbaarheid, workflow en stabiliteit en beschikbaar in 64- of 54-inch configuraties, kunnen we extra realistisch uitgeprinte beelden met buitengewone printresultaten leveren. En daarnaast hebben de printen een uitstekende wasbaarheid, een eigenschap dat u zeker gaat waarderen bij plaatsing in een drukke winkel met veel bezoekers.

Kom langs en bekijk de verschillende mogelijkheden. En... vergeet niet een blik te werpen op onze binnendeur die wij zelf hebben voorzien van een oogstrelend foto!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Clique Stretch overhemd Shirt L/S - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Clique Stretch overhemd Shirt L/S

12 februari 2024 - Machinaal Geborduurde Bedrijfskleding Welkom in de wereld van verfijnde bedrijfsstijl, waar elegantie en professionaliteit samenkomen in elk stiksel. Bij ons gaat bedrijfskleding verder dan alleen... lees verder »

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

De Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer!

5 februari 2024 - Ontsteek de Passie van Paardensport met Gepersonaliseerde Pracht: Dekens, Zadeldekjes en Meer! In de magische wereld van paardensport, waar elegantie en kracht samenkomen, presenteren wij een unieke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.