Borduurstudio An

Hoe werkt het?

Een borduurmachine leest geen bestanden zoals JPG, BMP, EPS, PDF of iets dergelijks. Een logo moet dus worden omgezet naar een borduurbestand, ook wel een borduurkaart genoemd. Dit kan niet automatisch, van elk logo moet het digitale bestand omgezet worden in een borduurkaart.

Om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen is het belangrijk dat wij uw logo duidelijk aangeleverd krijgen, bij voorkeur in een EPS bestand. Indien er geen EPS bestand is kunnen we eventueel ook met JPG of BMP bestand werken.

Aan de hand van uw digitale logo maken wij een borduurkaart, wat gelezen kan worden door de borduurmachine. Hierbij moet rekening gehouden worden met de soort stof en kleur waarop geborduurd moet worden, zodat het duidelijk en strak op de gekozen kleding komt. Voor het maken van deze borduurkaart worden eenmalig kosten in rekening gebracht.

Vervolgens maken wij een proef borduring die wij u toesturen ter goedkeuring. Pas na uw schriftelijke goedkeuring (en na eventuele aanpassingen) gaan we de kleding borduren.

Op de onderstaande websites ziet u de kleding die wij kunnen leveren:

www.textile4u.info www.werkkleding.nu
Blåkläder
Fijne feestdagen en een goed en gezond 2019 toegewenst

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2019 toegewenst

... Lees verder »»

Borduren bedrijfskleding bedrijfslogo kleding Borduurstudio An Zuidbroek
Borduurstudio An
Beneluxweg 62
9636 HV Zuidbroek
Tel. 06-23936567
www.borduurstudio-an.nl
info@borduurstudio-an.nl
IBAN NL14RABO0175807647
KvK nr. 56660618
BTW nr. NL189953615B01
Oost-Groningen Waardig, wij zijn te vinden op www.oostgrunn.nl