STICKERS

STICKERS

STICKERS Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Anja Lageman - Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek

Geschreven door:
, 28 september 2020

E-mail Anja Lageman Linkedin Facebook

Het ziet er serieus naar uit dat wij voorlopig niet Corona vrij zijn, met alle problemen en beperkingen die er bij horen. Het is en blijft in het zakelijk verkeer belangrijk om goed en duidelijk aan te geven wat de Corona regels zijn.

Wij van Reclame en Borduurstudio An kunnen u daarbij behulpzaam zijn. Kijk naar onze brede collectie stickers met heldere en duidelijke Coronavirus voorschriften. Zo kunt u in al uw bedrijfs- en verkoopruimtes de regels helder en duidelijk aan uw personeel en klanten communiceren.

Naast Coronavirus stickers kan Reclame en Borduurstudio An ook vele andere stickers voor u vervaardigen, in vele verschillende kleuren en afmetingen en uit diverse materialen. Onze stickers zijn makkelijk te reinigen en op alle materialen hebben ze een uitstekende wasbaarheid.
c/ul>
Wij bereiken een zeer professioneel resultaat mede dankzij onze digitale kleurenprinter, het beste en meest innovatieve wat de markt van de digitale kleurenprinters te bieden heeft, een Roland TrueVIS VG2-Printer, onovertroffen wat de kwaliteit en mogelijkheden betreft.
Er is vrijwel geen oppervlak te bedenken waar geen sticker op past. Het is een moderne en relatief goedkope manier om de aandacht te vestigen op uw boodschap en/of bedrijf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, prijzen, aantallen en andere opties? Stuur ons dan een mailtje of een PB of kom langs tijdens onze openingstijden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • STICKERS Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • STICKERS Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
  • STICKERS Reclame en Borduurstudio An Zuidbroek
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.