Bent u een startend ondernemer? Bezoek dan snel Reclame & Borduurstudio An in Zuidbroek!

Geschreven door:

U gaat starten als een zelfstandige ondernemer. U heeft een sterk commercieel idee en stevige vaardigheden om uw idee te vertalen naar een winstgevend concept. U heeft uw kleuren uitgezocht, gebrainstormd over een opvallend logo en u ziet het resultaat helder voor uw ogen. Maar nu...u heeft iemand nodig die uw ideeën gaat visualiseren.

Ga dan langs bij An Lageman in Zuidbroek en bekijk wat haar creatieve Reclame & borduurstudio voor u kan betekenen.

Een jonge tegelzetter heeft bij het opstarten van zijn zzp- bedrijf gekozen om de visuele presentatie in de kundige handen van An Lageman te leggen. En hij heeft het niet beter kunnen doen, want An staat bekend om haar perfectionisme. Ze past en doet en denkt net zolang totdat het resultaat perfect is.

Voor Lesley Tegelwerken bedrijf heeft zij een compleet set visuele reclame middelen ontworpen en deze aangevuld met bijpassende werkkleding. Er is nog veel meer mogelijk: van autobestickering tot het maken van prachtige full colour printen om wanden, muren en deuren mee te bekleden tot het bedrukken van uw koffiemokken met de logo van uw bedrijf.En denk ook aan de talloze mogelijkheden voor relatiegeschenken en kerstpakketten.

Maar oordeel zelf: een foto zegt meer dan duizend woorden!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.